Zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding vinden die lekker zit en het liefst ook nog een beetje hip eruitziet. Dat lukt Bij Moniek! Kleding voor tijdens je zwangerschap waarin je je goed én mooi voelt. Van positiekleding merken zoals Noppies, Mamalicious en Supermom. Kom naar Franeker, naar de leukste positiekleding winkel van Friesland: Bij Moniek.

Trendy positiekleding, goed advies en uitgebreide passessies

Bij Moniek

Bij Moniek staat bekend om unieke kraamcadeaus en ons specialisme op het gebied van zwangerschapskleding. Eigenaresse Moniek maakt het verschil in de zaak. Haar tijd, luisterende oor en advies. Ze weet door haar ervaring met zwangerschappen (en het moeder zijn) wat andere vrouwen ervaren. Een lijf en leven dat verandert. Wensen en zorgen. Met enorm veel plezier ondersteunt en adviseert Moniek waar ze kan. Van advies voor positiekleding, tot zwangerschapsbegeleiding en cursussen babymassage. Bij Moniek geen vluchtige blik in het pashokje, maar uitgebreid meedenken en adviseren. Kopje thee erbij, gezellig. Wij vinden het belangrijk om alle tijd voor je te nemen en een setting te creëren waarin jij je op je gemak voelt.

Warm – een luisterend oor

Toegankelijk – zonder oordeel

Kundig – expert met goed advies

Spontaan – een lekker praatje maken

Hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding en voedingsbh’s van mooie merken (Noppies, Supermom, Mamalicious), dat vind je in onze gezellige winkel. Een jeans voor de zwangerschap, daar begint het meestal mee. Je normale jeans zit namelijk al snel niet zo lekker meer en voor je het weet zit hij dicht met een elastiekje om de knoop, herkenbaar? 😉 Een luchtige maar wel goed op z’n plek blijvende zomerjurk, of een warme winterjas die nu over je zwangere buik past maar daarna ook nog mooi staat. Want het is super als je die leuke kleding ook na je zwangerschap lekker kunt blijven dragen. Hippe zwangerschapskleding, van basic tot seizoenstoppers, je vindt het Bij Moniek.

Zwangerschapskleding basics

Voor zwangere dames hebben we ondergoed, hempjes en panty’s. We helpen je graag met een goede jeans voor tijdens je zwangerschap, met een trendy wassing en stevige buikband. Ook adviseren we je in de zoektocht naar de perfecte voedingsbh’s.  En natuurlijk mogen leggings en zwarte en witte T-shirts en tops niet in je basiscollectie positiekleding ontbreken.

zwangerschapskleding-basics

Zwangerschapskleding: toppers van het seizoen

Je vult je basiscollectie aan met hippe zwangerschapskleding, vrolijke prints en toppers van het seizoen. Luchtige rokken, hippe shorts, prachtige jassen en warme truien. Regelmatig zetten we de toppers uit de seizoenscollectie in de spotlight op social media. Neem een kijkje op Facebook en Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Moniek posseth (@bijmoniek)

Tweedehands positiekleding

Heb je niet het budget voor een uitgebreide shopsessie, maar wil je wel graag hippe zwangerschapskleding van mooie kwaliteit? Breng dan eens een bezoek aan onze positiekleding outlet voor goedkope(re) zwangerschapskleding.

Positiekleding verkopen

Heb je nog positiekleding liggen die je zelf niet meer zult dragen en die te mooi is om weg te doen? Deze kledingstukken kan je bij ons inleveren. Je krijgt 40% van de opbrengsten na verkoop of 15% korting op een aankoop uit onze gehele collectie. Lees meer over je zwangerschapskleding verkopen.

Zit het allemaal niet lekker meer? Tijd om positiekleding te kopen? Voel je welkom in onze winkel aan de Voorstraat 47 in Franeker.