Hoe is het idee voor Bij Moniek ontstaan?

“Jaren geleden ben ik al bezig geweest met een eigen cadeauwinkel, alleen was ik er toen nog niet klaar voor. Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat ik hier in de buurt geen positiekleding kon vinden en het aanbod van kraamcadeautjes vond ik beperkt. Mijn idee voor de huidige winkel was geboren. Met de steun van mijn man, Coos Posseth, besloot ik dat ik mijn droom werkelijkheid moest maken. In februari van dit jaar opende ik de deuren en was natuurlijk mega trots”, vertelt eigenaresse Moniek. “Naast de winkel geef ik cursussen babymassage en zwangerschapsbegeleiding. Ook organiseer ik voorlichtingsavonden. Het is een compleet pakket en dat maakt Bij Moniek in mijn ogen echt uniek.”

Alles voor je kleintje

Bij Moniek is een gezellige winkel en er is veel te zien. Je snuffelt er op je gemak lekker tussen de draagdoeken, verzorgingsproducten, (bad)speeltjes, loopfietsjes en het houten speelgoed. “De collectie wordt regelmatig aangevuld en er is altijd iets nieuws te ontdekken. Er wordt nu gewerkt aan het maken van persoonlijke cadeaus, zoals bedrukte rompers en blokkentorens. Nog leuker om te geven!”

Alles voor mama, van fijne kleding tot goed advies

Er is een kwalitatief hoogwaardige basiscollectie positiekleding waarin je de fijnste basisstukken kunt vinden. Elke maand wordt deze aangevuld met een kleurrijke collectie, passend bij het seizoen. “Ik kijk er naar uit om aankomende mama’s te mogen adviseren en informeren. Niet alleen over kleding, maar over alles waar ze mee te maken krijgen nu hun lichaam verandert en er een kleine opkomst is. Dit doe ik in de winkel, maar dus ook tijdens voorlichtingsavonden. Ik kan je begeleiden tijdens de zwangerschap en als de baby er straks is, kunnen mama en kind bij mij terecht voor een cursus babymassage. Hoe leuk is dat!”

Een origineel cadeau voor papa

“Je eigen whisky, gun of rum maken met de snippers van Spek Amsterdam. Echt een leuk cadeau voor vaders. De snippers zijn gemaakt van vaten waarin de drank is gerijpt. Je koopt het in een mooie fles. Hier giet je Jenever of Vodka bij, je laat het 8 weken (of langer) staan en je kunt genieten van je eigengemaakte whisky, gin of rum. Ik ben de eerste in Friesland die de snippers van dit merk verkoopt en ben natuurlijk razend benieuwd hoe mijn klanten erop gaan reageren.”

Bij Moniek informatie

Bij moniek is momenteel geopend op:

Woensdag   van 10:00 tot 12:00 en van 13:00 tot :17:30
Donderdag  van 10:00 tot 12:00 en van 13:00 tot :17:30
Vrijdag         van 10:00 tot 12:00 en van 13:00 tot :21:00
Zaterdag      van 10:00 tot 17:00

En te volgen op facebook en instagram voor alle laatst nieuwtjes.