Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen. Dana (2003), Tygo (2006), Kevin (2011) en Jisse (2018). Ik heb een afgeronde SPW-opleiding en heb tijdens mijn tijd aan de PABO veel ervaring met kinderen opgedaan tijdens stages op de basisschool. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan als gastouder. In 2009 kregen wij als gezin de mogelijkheid om op Aruba te gaan wonen waar we erg hebben mogen genieten van het leven daar. Na een scheiding en toen het tijd was voor de oudste om naar de middelbare school te gaan, ben ik met de kinderen in 2015 naar Nederland teruggekomen.

Door de grote verandering kwamen er ook nieuwe mogelijkheden. Ik leerde mijn huidige man kennen en heb een opleiding gedaan tot zweminstructeur. Zo ben ik aan het werk gegaan in dit vakgebied en ook weer in aanraking gekomen met het werken met kinderen, iets waar ik enorm veel plezier uit haal. Vooral werken met baby’s vind ik geweldig! Door weer met de hele kleintjes aan de slag te zijn, kwam ook het besef hier meer mee te willen doen. Ik volgde daarom de opleidingen baby- , kinder- en zwangerschapsmassage aan de Mama Academie. In die tijd namen wij het besluit tot gezinsuitbreiding en lag het starten van mijn eigen praktijk even stil. Inmiddels zit ik vol energie en enthousiasme om lekker aan de slag te gaan!

Bij mijn 2e kindje heb ikzelf de cursus babymassage gevolgd. Ik was direct enorm enthousiast. Ik zag de voordelen van de massage terug bij mijn eigen kinderen en gun deze waardevolle ervaring ook aan andere ouders. Graag help ik je bij het opbouwen van een band met je kindje. Zie ik je snel?