Welkom bij Moniek

Verrassende kraamcadeautjes, fijne positiekleding en vrolijke decoratie voor de babykamer. Een greep uit het aanbod van de winkel Bij Moniek, speciaal van zwangerschap tot kleuter. Ben je op zoek naar iets origineels, dan ben je hier aan het goede adres. Je vindt Bij Moniek in hartje Franeker, aan de Voorstraat 47. Parkeren doe je lekker voor de deur.

Babymassage

Niets is zo heerlijk als tot rust komen door middel van een massage, dat geldt ook voor je kleintje. Wil je samen de ontspanning opzoeken en de band met je kindje versterken? Dan is babymassage zeker iets voor jullie.

Meer informatie

Positiekleding: nieuw & 2ehands

 Zwangerschapskleding van de mooiste merken, nieuw & tweedehands. We nemen alle tijd voor goed advies, want dat verdien je! En heb je nog oude positiekleding liggen? Verkoop het en maak er een andere dame blij mee. 

Meer informatie

Cadeau

Er is niks leukers dan een zelfgemaakt cadeautje krijgen van je (klein)kinderen. Iets waar ze met liefde aan hebben gewerkt. Met het puntje van hun tong uit hun mond, in opperste concentratie. Een uniek cadeau, speciaal voor jou!

Meer informatie